New York

Limelight Marketplace

Kyrkan som blev en nattklubb som blev en minigalleria.
 
På 6th Ave, 20th Street, på Manhattan finns det en kyrka som har varit en väldig trendig nattklubb där kändisar och supermodeller trängdes fram till 2001 – den var även med i ett avsnitt av Sex & the city vill jag minnas.

Numera är kyrkan en mysig minigalleria, Limelight Marketplace, i jättetrevliga området Chelsea. Här finns ca 60 butiker av alla möjliga slag, kolla in länken vilka butiker som finns.

Papperskorgarna i Chelsea är anpassade. Kul!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *