Gammelstad

Nya rum

I helgen har vi kommit en bit vidare med att få klart vårt 21 kvm stora klädrum/tvättstugedel. Golvet börjar vara på plats i källaren över den kalla betongen. Testade att hänga in lite kläder för att börja få in känslan av en stor Walk in closet – och det känns bara fint!
En hel del detaljer är kvar, dörrar ska målas, byråer ska köpas, hyllor och krokar ska upp, men vi börjar närma oss…

Även skorummet ska få nytt golv, sorteras och fixas färdigt

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *