En helg i Angsjön

En helg i Angsjön

Stugan i Angsjön i Bjurholms kommun är vårt fina paradis som familjen haft sedan 1968 och där mina föräldrar (ja, även jag och min syster Marie under ett antal år) har spenderat nästan all ledig tid.

Fixad infart, gamla granhäcken ett minne blott och fint dike ner mot sjön!
Det kan inte hjälpas! Jag gillar ”ogräset” lupiner …
Min gamla hästkärra som jag lät min ponny Caidy dra runt oss i har fått ett nytt liv i Angsjön.

Jag och Marie har nyligen tagit över detta fina ställe tillsammans med våra familjer och sakteliga gör vi små förändringar, eller tja alla ändringar kanske inte skulle klassas som små då vi redan hunnit fixa en hel del på tomten med bland annat urgrävning av diken.

Skojar du? Ska JAG få äta hela den här??
Tålmodig liten hund träffar de närgångna barnen.

I helgen har kidsen hängt med oss och vi började med en middag på Angsjöns camping där Elton snabbt blev poppis bland deras yngre gäster. Han är verkligen helt fantastisk med barn vår lilla hund på 2,6 kilo.

Klart vi fixat en muurikka även i Angsjön!
Just nu provisoriskt, men vänta bara!

Strandremsan är under utveckling och då kvällssolen är som finast precis nere vid vatten är vår plan att snygga till där och fixa bekväma platser att hänga på och kanske även en flytbrygga ut i sjön.

Medan jag och Stefan var på vägföreningens årsmöte fixade Julia en födelesdagstårta för mig och William som snart fyller år och vi båda fick så himla fina presenter! Kolla in tavlan som Julia har gjort föreställande henne och storebror som små! HELT magisk! Även jag fick en variant av den plus en galet fin pulsklocka av Stefan bland mycket annat!

Vi valde en helt ny vägsnutt på väg till Angsjön och passade på att rasta Elton på det här fina stället som heter Ottonträsk. Inte att förväxla med Åttonträsk där Josefina som emigrerade till Kanada föddes och som vi besökte med våra kanadensiska släktingar förra sommaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *