The Dog Store, New York

The Dog Store, New York

 
Precis som jag alltid spanar in lämpliga butiker där jag kan hitta något skoj till kidsen under mina New York-resor så kollar jag numera även in utbudet av hundbutiker för vår chorkie Elton när jag besöker världens bästa stad!
 
 
Jag tänker mig att jag ska köpa en sådan där cool New York-ish tröja till honom eller något annat fint som han förtjänar och jag riktar in mig på The Dog Store som ligger på den södra delen av Upper East Side.
 
 
 
Första gången jag kommer dit har de inte öppnat, fastän Google säger att de har det, så jag kilar in för en god hamburgelunch på Johnny Rockets någon gata nedanför innan jag går tillbaka. Tyvärr är det forfarande stängt och jag tröstar mig med ett glas vin på legendariska P.J. Clarke’s och bestämmer att jag får återkomma en annan dag.
 
 
 
Så en annan dag är jag tillbaka och då har de öppet. En bedårande liten sötnos till pudelvalp hälsar mig och min vän Anna välkomna där den ligger och charmar oss i sin snygga korg. Ägaren är upptagen med att trimma en av grannskapets hundar och det andas liksom lite Upper East Side-lyx i butiken, vilket visar sig genom att priserna på deras varor är, tja .. vad ska jag säga … inte direkt för min plånbok …
 
Foto: Anna Ström Åhlén
 
 
 
Men det är en upplevelse och att jag inte köper något kan jag alltid skylla på att de inte har något som passar i storlek till den coolaste 2,6-kilos hunden i Sverige: @eltonthechorkie!
 
Adress: 170 E 61st St # 1, New York
 
 
Jag brukar även roa mig att fota djur när jag är i New York, bland annat örnar i Central Park, och den här resan är inget undantag …
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *