Vykort från semesterdag 12

Vykort från semesterdag 12

 
Ja minsann, högsommarvärmen forstätter att dominera även här i Tornedalen. Något svalare i dag dock (marginellt) efter ett åskoväder som drog över oss under natten. Jag hoppas verkligen att regnet som fallit har hjälp till att släcka skogsbränderna som härjar i Sverige! Några vykort från semesterdag 12.
 
 
Okej! Jag väntar lite.
 
Nu har jag dig bollskrälle!
 
Min mun är lika stor som dig Boll!
 
Men näe! Måste jag vänta igen?
 
HALLÅÅÅÅÅ!
 
Va sa du?
 
Haha! Nu har jag dig igen, bollskrälle!
 
 
Varmt ändå och idag har Elton umgåtts med Stefans brorsdöttrar, varav den ena ritade en så fin teckning av honom. Teckningen pryder kylskåpet i Nygården så fint. Lek med Elton, fika, en springtur, bad i älven, gräsklippning och skönt semestermood är övriga aktiviteter som stått på schemat idag. 
 
 
 
 
 
Utsikten från köksfönstret här i Nygården har snart mer utsikt. Men se så häftigt björkarna växer här uppe i norr!
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *