Stugbyte

Stugbyte

 
Semesterdag nummer tretton vaknar jag klockan 03.30 och när jag ser ut genom fönstret ser jag att älvorna dansar på Torne älv i Jarhois. Klart jag går ut med kameran och försöker fånga nattens skådespel!
 
Under dagen byter vi stuga från Nygården i Tornedalen till Soliga Björkstrand vid kusten. Vi är verkligen lyckligt lottade som har dessa paradis att njuta av! Bokläsning, eftermiddagslur på nya utesofforna, besök av finaste Julia och en skymt av blodmånen innan läggdags. Den här sommaren är verkligen helt otrolig och här kommer mina vykort från dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dags för stugbyte.
 
 
 
 
Elton söker skugga i hettan.
 
Stefan kollar till båten Bengta.
 
 
 
Testar sushin från Kalix nya sushiställe.
 
 
Semesternöje.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *