Pålänge,  Tornedalen,  Vykort

Stugbyte

 
Semesterdag nummer tretton vaknar jag klockan 03.30 och när jag ser ut genom fönstret ser jag att älvorna dansar på Torne älv i Jarhois. Klart jag går ut med kameran och försöker fånga nattens skådespel!
 
Under dagen byter vi stuga från Nygården i Tornedalen till Soliga Björkstrand vid kusten. Vi är verkligen lyckligt lottade som har dessa paradis att njuta av! Bokläsning, eftermiddagslur på nya utesofforna, besök av finaste Julia och en skymt av blodmånen innan läggdags. Den här sommaren är verkligen helt otrolig och här kommer mina vykort från dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dags för stugbyte.
 
 
 
 
Elton söker skugga i hettan.
 
Stefan kollar till båten Bengta.
 
 
 
Testar sushin från Kalix nya sushiställe.
 
 
Semesternöje.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *