Linköping

Sjöbod i Krokek

 
Har du åkt bil till Kolmårdens djurpark någon gång har du passerat dem. De små gulliga sjöbodarna som ligger alldeles vid den smala vägen in mot Krokek. En pittoresk syn i ett vackert område.
 
 
 
 
I sommar stannade vi till i syster Maries fina sjöbod som hon har tillsammans med sin man Per. Vinden blåste rätt hårt rakt oss och det blev inte mer än ett snabbt stopp den här gången och vi valde att ha vår picknick på ett annat ställe.
Men klicka på länken för att se hur det kan vara där en riktigt varm och vindstilla högsommardag!
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

 • Ditte

  Här har jag åkt många gånger och känner igen mig. Men jag känne ringen som bor i en sjöbod. Et verkligt sjönära läge är det förvisso. Och väl blåsigt ibland.
  Vackra bilder är det.
  Kram!

  • Eva Sollén

   Absolut ett sjönära läge och om du planerar att passera kan jag nog se till att du kan få besöka en sjöbod, om än det råkar vara hårda höstvindar :)Tack och stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *