Jamie’s Italian Restaurant, London

Jamie’s Italian Restaurant, London

 
Den berömde tv-kocken Jamie Oliver har ett flertal restauranger i London. Ett av våra mål på den senaste Londonresan är att äta på en av hans restauranger och nu är det äntligen dags!
 
 
Vi väljer att äta en sen lunch på Jamie’s Italianvid Piccadilly Circus som är deras flaggskepp i London. Jamie’s Italian är ett koncept och det finns ungefär 30 restauranger i Storbritanninen i det temat.
 
 
Italiensk mat brukar vara ett säkert kort, så även den här gången. Som vanligt när vi besöker en storstad har vi redan hunnit uppleva en hel del till fots innan det är dags för dagens första energipåfyllnad. Vi är i krokarna och (som vi brukar) har vi redan sett ut några restauranger som vi vill besöka. 
 
 
Eftersom den största lunchrusningen har varit är det inga problem att få ett bord en trappa upp och en intressant inredning med gröna skinnsoffor och stora flugor på en mörkröd vägg möter oss. Lite annorlunda men väldigt mysigt och trivsamt ändå.
 
 
De italienska dofterna från köket når oss och det vattnas rejält i munnen medan vi väljer omsorgsfullt från menyn. Dagens lunch blir penne carbonara, risotto och grillad lax. Vi smakar av varandra och med varsitt glas italienskt vin är vi snart nöjda och fyllda med ny styrka för att fortsätta uppleva London! Tänk vad mat kan göra med orken!
 
 
Har du allergier eller är överkänslig för vissa råvaror? Inga problem, köket ordnar efter dina önskemål!
 
Jamie’s Italian Piccadilly Circus hitttar du på 17 Denman Street.
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *