New York,  New York – Shopping

Shoppingtips i New York

 
 
Vill du ha tips på några av mina favoritbutiker i New York? Butiker som jag gärna återvänder till när jag besöker Världens Bästa Stad.
 
 
Jag har samlat åtta fantastiska butiker att besöka i ett blogginlägg, och om dessa kan du läsa hos min vän och bloggkollega Katta, som driver bloggen Kattas Betraktesler, där jag gästbloggar idag. 
 
 
Passa även på att få en hel del tips från exempelvis Asien när du besöker hennes blogg! Eller varför inte tips om vinresor?
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *