Gammelstad,  Norrsken

Norrsken i kväll

Vi har haft några kvällar med makalöst vackert norrsken här hemma i Gammelstad
 
Jag tog med mig kameran på baksidan, hittade dock tyvärr inte skärpan, men kan inte låta bli att låta er se lite av den magiska himlen som inte på något sätt gör sig rättvisa på de här bilderna (men jag orkade inte åka ned till älven, där man får ett otroligt djup i bilden).
 
Hur som helst, norrsken ikväll mina vänner!
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *