Bloggträff i Luleå

Bloggträff i Luleå

Jag är med i några nätverk för bloggare och dessa nätverk har ibland träffar för vi bloggare ska kunna nätverka och ha trevligt tillsammans. Fantastiskt roligt, men det är bara det att dessa träffar i regel sker i Stockholm och för oss som bor i exempelvis Luleå kostar det en del för att kunna deltaga på träffarna.
 
Foton ovan: Anna Munkhammar
 
I augusti hittade jag och Katarina Söderberg (som driver bloggen Kattas Betraktelser) varandra via Svenska Resebloggar. Vi har träffats flera gånger nu och efter varje möte har depåerna fyllts på med massor av positiv energi.
 
Katta har under flera år bott utomlands, bland annat i USA, Filippinerna och Malaysia. Det är för Asien som Kattas hjärta klappar lite extra och söker du inspiration och tips från Asien är det bloggen Kattas Betraktelser du ska besöka!
 
På Kattas Betraktelser kan du även läsa om Kattas stora och genuina intresse för mat och vin, som hon delar med sin sambo. Vi får följa med på deras vinresor, vinmässor och vinprovningar världen runt. Nyligen besökte de Champagne och om några veckor väntar Sydafrika. Katta har för tillfället fyra inplanerade resor och hon äger en alldeles egen strandtomt i Filippinerna!
 
Foto Katarina Söderberg
 
Via nätverket Better Bloggers har jag och Katta nyligen kommit i kontakt med Anna Munkhammar från Boden. För bodensarna är Anna ett välkänt ansikte då hon ofta fotar vimmelbilder som hon publicerar på sin blogg Boden By Night och i Tidningen Extra. Anna är ofta anlitad som fotograf när det händer spännande saker i Bodens nöjesliv.
 
För två veckor sedan var Anna med i det populära tv-programmet Halv åtta hos mig där hon tillsammans med tre andra bodensare lagade mat inför hela svenska folket. Redan där fick vi en försmak att Anna gillar att köra skoter och när vi träffas förstår vi att det är ett intresse hon gärna vill utveckla mer. 
 
Tidigare i veckan träffade jag Katta och Anna i Vetenskapens Hus i Luleå på Uni:k Kitchen & Café för en gemensam bloggträff över en middag. Det är verkligen energigivande att träffa personer som brinner för samma saker som en själv, samtalsämnen bara bubblar fram.
 
Foto Katarina Söderberg
 
Foton Anna Munkhammar
 
Medan vi äter tapas, majskyckling och söta efterrätter lär vi känna varandra och hinner vi planera för framtida gemensamma projekt som vi vill genomföra här i Norrbotten. Vi konstaterar att det går utmärkt att ha mindre bloggträffar utanför Stockholm även om alla tre har ambitioner att deltaga på bloggträffarna i Stockholm när tillfälle ges.
 
Tack Katta och Anna för att jag får låna era bilder då jag bara hade mobiltelefonens kamera.
 
Välkommen att följa People in the Street även på Facebook
 

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *