Kanada,  Pålänge

Helg och harmoni i Pålänge

Nu har vi landat i stugan i Pålänge efter en omtumlande vecka på många sätt och en lugn helg väntar.
 
Brasan knastrar, elden brinner i kaminen och vinglasen från Fernie, British Columbia i Kanada symboliserar den reserverade biljett vi har för en återresa tillsammans med syster Marie och hennes man Per för att fira en jämn födelsedag. Det ser ut som att vi ska ut och resa igen… Jag säger ÄNTLIGEN!
 
Ha en fin helg!
 
Facebook.
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *