Kanada,  Kanada – British Columbia

Bergsguiden Nature Bob 75 år

Här kommer sista delen från vår vandring i de kanadensiska klippiga bergen i Fernie tidigare i sommar. Vår vandringstur upp på Elephant Head och Polar Peak leds av certifierade naturguiden Bob Livsey (Nature Bob), 75 år, och en medhjälpare till honom som vill lära sig mer om området.
 
 
Belöningen efter en ansträngade tur uppe i berget! Nature Bob är en fantastisk guide och vi är alla mycket nöjda över dagens äventyr i den i den varma solen. Det är verkligen extra skönt med något svalkande efteråt.
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *