The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

Att gå på musikal på Broadway i New York är verkligen att se det bästa av de bästa! Jag har tidigare skrivit om när vi blev erbjudna gratisbiljetter på musikalen Billy Elliot och den här gången hade vi bokat biljetter till den hittills längst spelade musikalen i Broadways historia: The Phantom of the Opera!
De råder i vanlig ordning strikt fotoförbud under föreställningen, men vi tog fram kameran innan det började!
 
 
Föreställningen har spelats för fulla hus på magnifika Majestic Theatre sedan januari 1988 och under en period hade svenska Peter Jöback rollen som Phantom. Musikalen, som håller på i två timmar och 30 minuter, skapades av Andrew Lloyd Webber och är en av världens största musikalsuccéerna någonsin. Över 100 miljoner personer har sett den i någon av de cirka 150 städer i de över 25 länder som visat den.
 
 
Vi köpte biljetter via resfeber.se där jag även har gästbloggat ett par gånger. Vi fick utmärkta platser på rad 2 och hade fin insyn över orkestern som spelade framför scenen.
Det är en mycket bra och välspelad musikal som vi absolut vill rekommendera!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *