Secrets de famille – Paris mysigaste bistro

Secrets de famille – Paris mysigaste bistro

Vi hade turen att springa på en av Paris mest trivsamma bistros efter en heldag med shopping och långa promenader, Secrets de Famille. Bistron ägs och drivs av Christiane and René Ghidini och den ligger i 9e Arr, inte så långt från varuhuset Lafayette.
Paret har tidigare drivit en större restaurang i Cannes med tillhörande privat strand och René har även försörjt sig som skidinstruktör och haft bergsbestigning som ett av sina större intressen.
Bistron öppnade precis för eftermiddagen när vi hittade den och vad vi trodde skulle bli en snabb drink innan avlastning på hotellet visade sig bli flera minnesvärda timmar i baren med trevlige René och mysiga Gabrielle.
Ja, ni ser ju själva vilken mysfaktor! Vi kan omöjligt motstå ett sådant här ställe! Tror minsann det var mysigast i hela Paris. Vi var första gästerna för kvällen och i princip även de sista…
Stället fylldes snabbt med nöjda gäster. Ett stort plus för den rena och fräscha toaletten och de färska matvaror som Christiane med varsam hand använde i de få men välkomponerade maträtterna.
Känslan av att sitta hemma i någons vardagsrum förstärktes med de små personliga inredningsdetaljer som var utplacerade i den lilla lokalen.
Utsökt carpaccio
Ägarna och Gabrielle tog sig tid att prata med sina gäster medan den goda maten tillagades och serverades.
Besöker ni Paris så se till att besöka dem! Men det är få sittplatser så en reservation kan vara bra att tänka på.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *