New York

The Naked Cowboy

När man promenerar i myllret på Time Square är det mycket troligt att man stöter på den nakna cowboyen, Robert John Burck, som spelar gitarr i bara kalsongerna. För någon dollar kan man även bli fotograferad tillsammans med honom och kanske bli lite nypt i rumpan.

I över 10 år han han roat folket, ja kanske framförallt kvinnor, med musik och ögongodis.


It only happens in New York…

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *