Grekland

Hotel Athina på Samos

Vi boddde på Hotel Athina i Pythagorion. Ett litet familjärt hotell med några få lägenheter och en trevlig ägare, Dimitris. Vi trivdes jättebra hela veckan i vårt svala rum på källarplan med egen liten uteplats.

När taxichaufförerna strejkade vår sista dag på Samos och vi därför fick strul med transporten till flyget röck Dimitris in och skjutsade oss till flygplatsen. Hygglig kille!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *