New York

Takbar med utsikt – 230 Fifth

Flera i vår bekantskapskrets är på väg till New York i sommar (ni lyckliga människor…) och vad passar bättre än att besöka takbarer när man är i New York på sommaren.
Den största av dem alla och med en otrolig utsikt över Empire State Building, Chrysler Building och många andra skrapor heter 230 Fifth, vilket även är adressen (5th Av och 27th St). Vi stannade till där en eftermiddag efter en dags shopping på Manhattan. Hit kanske man inte kommer främst för deras drinkar utan framförallt för utsikten som verkligen är grym.
Passa på att göra ett stopp här en solig dag när ni är i närheten!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *