Gammelstad

Störst av allt är kärleken

I går var det tre år sedan vi bestämde att vi ville satsa på vår framtid tillsammans med varandra. Ett beslut som vi båda är väldigt glada över att vi tog den där dagen i maj 2008. Ett beslut som, med facit på hand, fick våra liv att ta en riktning som ingen av oss alls hade räknat med och som vi absolut inte hade velat vara utan.
De här tre åren vi haft tillsamman har varit helt otroliga! Vi har extremt många upplevelser tillsammans redan nu och just upplevelser är något vi snabbt bestämde att vi verkligen ska satsa på.
Ingen av oss har varit särskilt bra på att fira speciella händelser, men vi har bestämt oss för att vissa saker faktiskt kräver ett firande!
Så igår firade vi våra underbara tre år tillsammans och lovade varandra många, många år till med speciella upplevelser tillsammans!

Tack för de här åren, vi ser med glädje emot även alla kommade åren tillsammans.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *