Jönköping

Jönköping

 
När dygnet för jobbresan till Jönköping går mot sitt slut tar jag mig till buss- och tågstationen för vidare transport till Helsingborg och Skåne där dottern tillbringar ett år med pojkvännen. Jag har ett par timmar att spendera innan bussen går så det blir en promenad på piren vid Sveriges näst största sjö Vättern. 
 
Det är en härlig oktoberdag och brittsommaren har slagit till med besked. Av med jackan, fram med kameran och en tur ut på piren som sommartid lockar många restaurangbesökare. Jönköping verkar vara en trivsam stad minsann!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

 • TravelAnna

  Härligt med brittsommarpromenad i Jönköping! Visst är det vackert vid Vättern. Åkte ni även längs sjön vid den utsiktsplats som kallas Västra väggar? Makalös utsikt där!
  Kram

  • Eva Sollén

   Ja det var väldigt vackert vid Vättern. Nej, tyvärr åkte vi inte till utkiksplatsen. Jag får ha kvar den till nästa gång jag besöker Jönköping! Tack för tipset.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *