Elton the Chorkie,  Tornedalen,  Vykort

Åter till Tornedalen

 
Vi åker tillbaka till Tornedalen med goda vännerna Lena och Kjell från Pålänge som inte varit så högt upp i Tornedalen tidigare. En fantastiskt god lunch på restaurang Utblick vid Luppioberget utanför Tornedalen och temperaturen visar +31 grader.
 
Lunchen smakar helt fantastiskt och är väl värd varenda krona! Tjejerna som jobbar där är mån om Elton och ser till att han har vatten i värmen.
 
Väl framme i Nygården ser vi att termometern visar +35 i skuggan! Jisses, det är ju Tornedalen och inte Medelhavet! Men vi njuter. Badar i Torne älv och tar en promenad upp till Stefans föräldrars stuga. Semesterdag nummer 15:s vykort är från ett hett Tornedalen.
 
 
 
 
Åh jisses! Det är +35 grader i skuggan!
 
 
Camp Nygården
 
 
 
 
Älskar dessa timringar.
 
 
 
Lena känner på sommaren.
 
 
 
Det är otroligt varmt i Torne älv. Vi badar massor för att svalka oss i sommarhettan.
 
Lek med sjögräs.
 
Det blir allt mörkare om kvällarna.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *