Läderbröllop

Läderbröllop

 
Vi firar läderbröllop samma dag som mor och far firar platinabröllop, d.v.s. 54 år som gifta! Dagen för tre år sedan var en härlig dag och jag minns den med varm glädje.
 
Här i Tornedalen fortsätter högsommaren leverera dagar med temperatur runt 30 grader och vi bara njuter. Medan jag och Lena åker till finska Pello sågar Stefan och Kjell ned grenar från björkarna som skymmer utsikten mot älven. Det blir verkligen toppen!
 
Vi åker till mutterkojan och visar där vi var med och firade Forsens dag för några år sedan. En fin utfyktsplats där turister gärna stannar till och fotograferar. Det gör även jag … Här följer semesterdag 16:s vykort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *