Elton the Chorkie,  Pålänge,  Vykort

Åter till Soliga Björkstrand – för en stund

 
Tre och en halv vecka har redan gått av min semester. Och vilken semester sedan! Jag kan inte räkna dagarna där temperaturen varit högre än +30 grader här i Norrbotten. Vi har pendlat mellan våra paradis Soliga Björkstrand i Pålänge och Nygården i Jarhois, Tornedalen sista veckorna. 
 
Den 19 semesterdagen åker vi tillbaka till Soliga Björkstrand och hänger i nya sofforna under paviljongen på en av altanerna och vi fixar bort regnvatten från båtarna. Elton verkar vara lycklig att vara här igen och han går sjäv ned i vattnet för att svalka sig. Vi avslutar dagen med en sval bastu och planerar för den sista semesterveckan.
 
Nu är vi hemma i Gammelstad och tvättar och packar om. I morgon reser vi utanför Norrbotten för första gången den här semestern. Här följer några vykort (mest på Elton) från den 19:e semesterdagen.
 
 
 
 
 
Skönt att basta med öppet fönster, tycker både Elton och jag. 
 
Eltons favoritplats.
 
Vadå då? Hur ser du själv ut när du är nybadad?
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *