Pålänge,  Vykort

Det stora födelsedagskalaset

 
Semesterdag nummer åtta blev ett enda långt födelsedagsfirande. Vi började med frukostpicknick och avslutade med ett kalas tillsammans med nära och kära i vårt Soliga Björkstrand, Pålänge. Det är inte så tokigt att fylla jämna år faktiskt 🙂 En helt fantastisk födelsedag och här kommer en gigantisk bildbomb från dagen med massor av vykort. Tack alla som gjorde min stora födelsedag helt perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *