Indien

Parkhäng i New Delhi

 
Jag ser faktiskt inte en enda uteservering i New Delhi under min Indienresa. Kanske var det inte säsong för det eller så är det inte särskilt vanligt, jag vet inte. Lite synd är det eftersom det är ett utmärkt sätt att sitta och titta på alla intressanta människor som passerar, ni vet People in the Street …
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och kollegan Fredrik hittar dock en park och slår oss ned i gräset med vårt medhavda kaffe. Vi skulle egentligen kunna köpa både kaffet och annat av försäljare som går runt och säljer både varor och sina tjänster i parken. Men vi nöjer oss att kolla på människor och njuta av sommarvärmen innan vi går vidare i folkmyllret i häftiga New Delhi. 
 
 
 
Avslappnat mobilsurfande.
 
Tur att det fanns vatten här i värmen!
 
Jag vet inte vad han ville men han hade mycket att säga till oss innan han gick vidare. 
 
Populär park för både människor och hundar. 
 
 
 
Foto: Fredrik Samuelsson
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *