Färger och funderande

Färger och funderande

 
Att tillbringa tid i vårt fina Soliga Björkstrand  vid havet utanför Kalix året runt innebär att vi får uppleva naturens färgskiftningar över hela året. För vi är här året runt, det är inte bara en sommarstuga. Den här tiden på året bjuder naturen på alla möjliga färger när den tar i med sprakande norrsken och mäktiga solnegångar. Vackert som bara den!
 
 
 
 
 
 
Just norrsken och solnedgångar är något jag aldrig tröttnar på! Den ena är aldrig den andra lik och naturupplevelser är bland det jag numera uppskattar allra mest i livet (ja, förutom familj, vänner, hunden Elton o.s.v. förstås). Jag älskar berg och jag uppskattar och respekterar havet.
 
 
 
 
 
Att min blogg heter som den gör är att jag dessutom uppskattar att titta på människor när jag är ute och reser, och jag älskar New York, även om naturen och familjen i Kanada just nu lockar mer än resor till världens bästa stad. Nya GDPR-lagen kan förstås ställa till det också så frågan är nu hur jag ska tänka kring bloggen framöver. Att fotografera och publicera människor blir inte lika enkelt framöver. 
 
 
 
 
Att mina kommande två resor går till mina favoritländer när det gäller vacker natur (Kanada och Norge) och att vi numera har ytterligare en stuga uppe i Tornedalen gör att jag funderar på att tänka om när det gäller bloggandet. 
Helt ny blogg? Lägga ner bloggandet? Fortsätta med den här (som har ett gediget arkiv efter sju års regelbundet bloggande om främst resor) men med tydligare gränsdragning? FLYTTA allt material och döpa om? Många frågor och jag har inget svar … Vad tycker du?
 

8 kommentarer

  1. Tack min vän! Underbart namn och ord som jag har förknippat mig med sedan tidigt 90-tal (har t.o.m. en tröja med texten). Ett klockrent namn, men dessvärre går det inte att bara byta namn, skapa ny så tappar jag arkivet och det känns sådär … 🙂 Får fundera lite.

 1. Vi flyttar ju till din favorit stad nu i sommar. Var ju verkligen inte något vi trodde för 1 år sedan. Men nu blir det så, så vi kommer att bo i New York, Manhattan, i ungefär två år. Så vi kanske får byta bloggnamn, näe skämt åsido. Har faktiskt inte riktigt någon koll på den där GDPR lagen, men tror inte jag berörs av den då den endast är i Europa? Vet inte heller riktigt vad den innebär. Men jag tar ju aldrig riktigt kort på annat folk en de jag känner, eller folk som man inte ser ansiktet på.
  Jag har ju kvar mitt namn, på min blogg, även fast jag inte är kvar i Alaska…men tycker ändå att det passar och vet inte riktigt vad jag skulle byta till istället. Så kanske people in the streets funkar i längden ändå? Jag har ju inte riktigt koll på allt det där med statistik och CEO så kanske finns något alternativ som är bättre utifrån det. Har du funderat på vad du skulle vilja döpa bloggen till istället?
  Vackra bilder som vanligt har du på bloggen, här hade vi snöstorm för två dagar sedan, sisådär 10 cm fick vi. Men nu är det runt 15 grader och snön har smält.

  1. Tack för berömmet Ann 😊
   Ja, tänk att ni ska flytta till New York! Den såg jag faktiskt inte komma hahaha! Du kanske blir mer sugen att fotografera människor i NY, det finns verkligen alla möjliga olika intressanta där.
   GDPR är för EU så du berörs inte av den i USA. Men jag fick höra att det är ok om man fotar journalistiskt eller konstnärligt, så jag behåller nog namnet ändå 😊. Har annars några namn jag bollar med, men jag låter det nog vara. CEO och statistik bryr jag mig faktiskt inte om, jag vill bara göra något med alla mina bilder …
   Ni verkar ha samma typ av väder som vi har nu! Ha en fortsatt fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *