Pålänge

Månsken över Soliga Björkstrand

 
Nätterna börjar bli allt mörkare och snart ska vi nog kunna se magiska norrsken igen. Inför norrskenssäsongen tränar jag på att fota månen som den här kvällen lyser upp över vårt Soliga Björkstrand i Pålänge
 
 
 
 
 
 
 
Dimman smyger fram över vattnet och det ser nästan lite spöklikt ut. 
 
 
 
Båten Bengta ligger fint och väntar på nästa tur ut i skärgården.
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

  • Eva Sollén

   Tack Anna! Jag kan aldrig se mig mätt på det här …
   Jag ser att ni har haft extremvarmt i Kroatien, hoppas ni kunnat njuta ordentligt i alla fall.
   Vi hörs ordentligt när du är hemma.
   Kram

 • Anonym

  Underbara månbilder. Tyvärr kunde vi inte åka ut med skärdsfärjorna pga dåligt väder. Annars kan jag tänka mig att det finns så mycket att njuta av även dina naturbilder// kram

  • Eva Sollén

   Tusen tack min vän! Den norrbottniska skärgården har så mycket att erbjuda och jag har bara hunnit med att se en relativt liten del av alla de 3 300 öar som finns här :)Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *