Pålänge

Skotertur till Kalix Nyborg

 
Vi kliver upp tidigt och ser dagens första solstrålar lysa upp fjärden i Pålänge medan vi äter vår frukost. Skotrarna tankas och vi gör oss redo för en tur till Nyborg, en tur genom skogen på drygt två mil. 
 
 
 
 
Vädret är helt perfekt för en längre skotertur och skoterlederna är välpreparerade och fina. Skogen är magiskt vacker med träd som är vita av snön på grenarna. Allra bästa förhållanden med andra ord.
 
 
 
 
Väl i Nyborg äter vi vår matsäck på bron till Roger och Katarinas fritidshus och åker sedan vidare till den lokala matbutiken för att handla lite mat. Det är något speciellt när man parkerar skotern på parkeringen för att gå och handla!
 
 
 
 
Jag testar att köra Brutala Jennifer i lite lössnö och även om det går betydligt lugnare för mig än när Stefan gör det så är det riktigt kul!
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

17 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *