Pålänge

Månsken i sommarnatten

 
Det är inte bara solnedgångar jag älskar, jag gillar även månsken. Särskilt när det är på väg att bli fullmåne och jag får uppleva den i Pålängefjärden i Norrbotten. Natten mot min födelsedag, det vill säga i natt, är det riktig fullmåne. Jag hoppas på klar himmel och stilla vatten!
 
 
Det är bara att åter igen konstatera att naturen är fantastisk och att vi har möjlighet att uppleva detta vackra hemma i stugan är en rikedom!
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

19 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *