Norrbotten,  Norrsken

Magiskt norrsken

 
I helgen såg vi, åter igen, helt fantastiska norrsken på många ställen i Norrbotten. Vi själva hade glädjen att få uppleva ett helt magiskt norrsken i Pålänge. Faktiskt det häftigaste jag någonsin sett (och då har jag sett väldigt många)!
 
 
Fullkomligt hänförda stod vi ute på isen och bara njöt av naturens fantastiska skådespel! Norrskenet dansade över precis hela himlen med en hiskelig fart och jag ömsom fotade och ömsom bara stod och sög in allt det vackra.
 
 
När norrskenet svepte över vår stuga såg det nästan ut som att det var ett stort rymdskepp som svävade över taket för att sedan kasta ett stort regn av norrsken över stugan.
 
Ser du stjärnfallet i bilden ovan?
 
Ser du det spöklika ansiktet i bilden ovan?
 
 
Med lite fantasi är det enkelt att urskilja figurer i norrskenet – eller vad säger du om nedan bilder? Ser du figurerna?
 
 
Vackert, eller hur?
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *