Pålänge

Lördageftermiddag på Degerberget

 
Efter ett par veckor i Kanada var vi åter i vår stuga i Pålänge förra helgen. Vi bjöds på ett par soliga, klara men kalla dagar. Skotern luftades och årets första tur upp på Degerberget där vi hade så fina eftermiddagar även förra året.
 
 
Där nere vid vattnet har vi vårt lilla stugparadis!
 
 
Nu ser vi fram emot en skotersäsong och en riktigt fin vinter!
 
 
Du vet väl om att du kan följa People in the Street på Facebook också och på Instagram finns jag under namnet evasol.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *