Kanada,  Kanada – Alberta

Drömbutik i Calgary för sportfiskare och jägare

Hehe, den skylten … Vi får väl gå i den sista kategorin då!
 

 

I Calgary besöker vi Outletvaruhuset Crossiron Mills ett par gånger. Vi låter oss frestas av låga priser och gör en hel del shoppingfynd i olika butiker. En riktig guldgruva om du är ute efter prisvärd shopping i Kanada!
 
 
Men det är en butik som verkligen sticker ut: Bass Pro Shop! Bass Pro Shop är med tanke på utbudet en riktig drömbutik för sportfiskare och jägare. Vi övriga är mer imponerad av det fantasiska utbud av uppstoppade kanadensiska djur och hur man har skapat en riktigt spännande och levande miljö hur djuren lever i vildmarken här. Det är en rejäl samlig djur som finns här!
 
 
Här finns även en gedigen samling av djurhorn, sadlar och annat som förknippar till den albertska präriemänniskan i Kanada. Lite som att besöka ett museum samtidigt som du letar efter dina kamouflagekläder inför höstens älgjakt.
 
 
Det är imponerande och välgjort och för den som verkligen är ute efter Bass Pro Shops varor kan passa på att planera in många timmar i den här annorlunda butiken!
 
 
Behöver du påfyllnad av energi i din shoppingiver finns här en utmärkt fin glasshop att ägna en stund åt!
 
Har du besökt någon speciell butik i ett annat land någon gång? Någon butik som verkligen har utmärkt sig bland alla de andra?
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *