New York,  New York – Nöje

CNN: The Sixties – en utställning i New York

I New York händer det något hela tiden. Oväntade möten, filminspelningar, gatuunderhållning och utställningar kan dyka upp var som helst.

 
Som den här dagen när vi besöker Grand Central Terminal och CNN har en utställning i samband med en ny dokumentärserie: The Sixties, producerad av Tom Hanks och GaryGoetzman.
 

Vi passar på att besöka den kostnadsfria utställningen och roar oss med att titta på en signerad gitarr från The Beatles, snygga kläder från 1960-talet, US Air Force- raketer, detaljer från månlandningen 1969 och söta damskor och handväskor.

Har du ögonen med dig när du är i New York är chansen stor att du hittar något oväntat och spännande, för som sagt, det händer något hela tiden i den här staden!

 
 

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *