Kanada,  Kanada – British Columbia

Världens vackraste badplats finns i Kanada

Jag undrar om inte världens vackraste badplats finns utanför Fernie i British Columbia, Kanada
Häromdagen spenderade vi flera timmar här och vattnet var otroligt klart och skönt. Verkligen svalkande när temperaturen låg på +34 grader. De små fiskarna i vattnet gav oss fiskspa på ett naturligt sätt! Underbart!
 
Sjön är omgiven av berg och gillar du att hoppa ned i vattnet från klippor finns det några olika nivåer att välja på.
 
 
Livet är underbart!
 
Du kan även följa Peopleinthestreet på Facebook.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *