Island Lake Lodge, British Columbia, Kanada

Island Lake Lodge, British Columbia, Kanada

Vi är nu i Fernie, British Colombia. Idag har vi gått runt en väldigt fin sjö med oslagbar utsikt över klippiga bergen i Kanada. Anslagstavlan varnade för att en grizzlybjörn nyligen blivit sedd vid sjön, men vi hade turen (oturen?) att inte träffa på den.
Men med utikter som helt enkelt tog andan av oss.
 
Häng med!
 

 
Du ser! Helt oslagbart! 🙂
 
Du har väl inte missat att du kan följa Peopleintestreet på Facebook också.
 

76 kommentarer

 1. oj, vilka sagolika vyer!! 🙂 Kan riktigt föreställa mig hur dendär grizzlyn lunkar omkring nånstans i skogen.. 😀
  Tänkte i samma vända tipsa om min öppna fb-grupp som är för alla som bloggar om resor och livet utomlands men även för icke-bloggare som helt enkelt är intresserade av resor och livet utomlands!
  Tanken är att rese- och utlandsbloggar ska samlas och få synlighet här genom att dela med sig av sina blogginlägg 🙂
  Gruppen heter "Rese- och utlandsbloggar" (https://www.facebook.com/groups/reseochutlandsbloggar/) – tänkte att din blogg ju verkar passa perfekt i en sån här grupp 🙂

 2. Herregud vad chockad jag blev när jag var inne på blogg.se startsida och såg berg som jag kände igen. Däremot är jag van att se dem snöklädda men blir så glad in i hela själen när jag ser andra besöka underbara Fernie. Bodde där i nästan fem månader under vintersäsongen och det är en fantastisk stad med fantastiskt natur. Blir så avis! Hoppas ni hade det fantastiskt nu ska jag sträckläsa era New York-tips då jag åker dit om två veckor!

  1. Åh, vad kul att höra!
   Vi har haft helt oslagbara upplevelser i Fernie fyllda med aktiviteter. Våra släktingar har ett fritidshus där sedan 20 år så vi har haft de perfekta guiderna. Vi lär komma tillbaka även vintertid.
   Hoppas du hittar lite New York-tips, har blivit en del från mina sju besök dit sista sju åren.
   Ha en underbar resa till favoritstaden, jag ska följa din resa på din blogg 😊

 3. Oj vad vackert! Och spännande att börja bläddra i bloggen och hittade massa NY-inlägg. Börjar plugga där i höstas, så jag kommer absolut titta in här igen för att läsa vidare och se fler bilder därifrån… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *