Kanada,  Kanada – British Columbia

Island Lake Lodge, British Columbia, Kanada

Vi är nu i Fernie, British Colombia. Idag har vi gått runt en väldigt fin sjö med oslagbar utsikt över klippiga bergen i Kanada. Anslagstavlan varnade för att en grizzlybjörn nyligen blivit sedd vid sjön, men vi hade turen (oturen?) att inte träffa på den.
Men med utikter som helt enkelt tog andan av oss.
 
Häng med!
 

 
Du ser! Helt oslagbart! 🙂
 
Du har väl inte missat att du kan följa Peopleintestreet på Facebook också.
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

76 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *