Kanada,  Kanada – British Columbia

Förstasidan på Blogg.se

För andra gången har Peopleinthestreet varit på förstasidan på bloggportalen Blogg.se, som jag använder. 

Hedrande och mycket roligt att synas där igen!
Nu återstår bara några timmar av våra underbara tre veckor i Kanada innan vi landar i Sverige. Det här har varit vårt livs resa och vi har haft förmånen att träffa så många härliga människor, som vi dessutom är släkt med!
Det kommer mer från vår resa på bloggen framöver. 
Tack alla och tack Kanada! Vi kommer tillbaka. 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *