Pålänge

Båttur i Pålänge

I kväll dammade vi av lilla båten Blue Jays (precis döpt efter Torontos basebollslag som vi hejade på under en match i Kanada för några veckor sedan). En underbart vacker julikväll här i Pålänge! Vi stängde av motorn och låg stilla och njöt av tillvaron på fina spegelblanka Bottenviken.
 
Apropå Kanada, så har vi drygt 7000 bilder att kolla igenom från vår resa – ha tålamod, fina bilder och bra tips dyker upp på bloggen framöver. Möjligtvit lite glest ett tag då vi har en hel del att fixa här i stugan inför en kommande trevlig storfest!
 
 
En härlig kvällstur med värme som inte krävde långärmat. Lite ovanligt så här långt in i 2015-års svenska sommar…
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *