Resebloggare,  Tävling

Nominerad till Årets Reseinspiratör

 
Jag fick ett mycket trevligt mejl idag där det stod att jag är nominerad till Årets Reseinspiratör hos Apollo!
Inte bara i en, utan i TRE kategorier!
 
– Storstad
– Grekland
– Mat & Dryck
 
Det gör mig fantastiskt glad att det finns läsare som tycker att min blogg är värd en sådan nominering. Mellan den 8-15 maj pågår röstningen och de fem med flest röster i varje kategori går vidare till juryomgång där vinnarna utses.
 
Tack snälla!
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *