New York

Örnar i Central Park

Manhattans mittpunkt Central Park (som är större än landet Monaco) bjuder på många saker. Förutom motionärer, ekorrar, zoo, akrobater, slott, tvättbjörnar, fotomodeller, hästar, båtar och sköldpaddor finns här även örnar som helt ogenerat har byggt bo vid en av de stora grässlätterna och som utan att bry sig om fotograferande turister matar sina ungar.
 
Kamerans zoom räckte tyvärr inte för att få bra bilder, vi nöjde oss dock så här och lät bli att gå närmare för att inte störa måltiden.
 
Men visst är det häftigt att det finns örnar mitt i New York!
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *