Birreria New York

Birreria New York

I New York finns en hel del trevliga takbarer där du kan njuta av något läskande medan du tittar ut över en storslagen utsikt.
Birreria bjuder inte direkt på den mest storslagna utsikten, men med sitt läge ovanför trevliga italienska saluhallen Eataly på 200 5th Ave (mellan W 23rd och W24rd Street) 14 våningar upp, nära Flatiron Building och sina öppettider från klockan 11.30 passar det utmärkt med ett besök om du behöver pausa från shoppingen en stund.
 
 
Vi har läst blandade recensioner om stället men vi var i alla fall väldigt nöjda med vårt barhäng medan vi njöt av varsin drink  och småpratade med bartendern.
 
 
Birreria har öppet året runt. Är det kyligare temperatur ute (som den här dagen) fixar de tak över huvudet. Här serveras olika italienska godsaker, men det som gör Birreria speciellt är att de har ett eget cask ales-bryggeri och gästerna serveras alldeles färsk öl.
 
 
Bartendern rekommenderade Stefan sin favorit, Triple IPA 10,5%, en rekommendation som gick hem. Det räckte gott och väl med en drink – den var ju en aning starkare än en vanlig öl!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *