New York

Truck Food

I New York finns det flera möjligheter om du känner att du snabbt behöver stilla hungern. Hittar du ingen hamburgerestaurang eller pizzeria i din närhet kan du alltid vända dig till närmaste Truck Food-vagn för något gott och mättande i magen.
I var och varannat hörn, i anslutning till parkerna och till de stora sevärdheterna finns räddarna i nöden! Här finns kyckling, biff, grillkorv, grillspett, kebab, vegetariskt, glass, frozen yoghurt, fruktdrycker, drickor, vatten, pretzels (kringlor), wraps — ja, faktiskt det mesta du kan tänka dig!
Det är billigt och det är mättande. Gott då? Jodå, hittills har vi bara varit nöjda och det har varit värt varenda dollar!
Hittar du en favorit bland Fruck Food-vagnarna och vill se var den finns i morgon? Eller vill du kolla vad som finns i din närhet? Då är det möjligt att du kan spåra den här.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *