New York

Tiny’s & the Bar Upstairs

Henrik Lundqvist spelar inte bara hockey i New York. Han äger även en liten restaurang i TriBeCa, på 135 West Broadway – Tiny’s & the Bar Upstairs.
Tiny´s har två våningar och det är verkligen litet men väldigt mysigt och trivsamt i den lite ruffiga inredningen. Den här gången åt vi ingenting, men restaurangen har fått väldigt bra betyg på bl.a. Tripadvisor.
Nästa gång blir det ett återbesök och då även för en liten matbit.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *