Hemmavid

Clarion Hotel Sense

Manhattan har kommit till Luleå! Ja, faktiskt kändes det lite så när jag och Karin gjorde ett studiebesök på Luleås nya hotell, Clarion Hotel Sense, på lunchen idag. Jag tror minsann jag har en ny favorit i hemstaden!
Marcus Samuelsson, som bland annat driver trevliga restaurangen Red Rooster i Harlem, New York, besökte vår hemstad förra veckan för att köra igång hotellets restaurang Kitchen & Table. Bara det!
Utsikten från Manhattans takbarer är oslagbar, men utsikten över Luleå är inte så dum den heller. Vi har mycket vatten i vår stad!
Hotellet erbjuder spa med behandlingar, bastu, privat relax, gym och dagspa. Till det kan du njuta av snacks, enklare måltider och drinkar i en fantastisk miljö.
Om skybaren och restaurangen är fullbokade kan du ta din drink i den otroligt fina lobbyn som du hittar mitt emot Kulturens Hus.
Heja Luleå!
Mobilkameran var med oss idag.
Kan bli en och annan helkväll i den här byggnaden framöver.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *