New York

Strategisk vilopaus vid Apple Store

Vi tar en kort paus från vår serie om Louvren för att återvända till New York en stund.
En av de mest strategiska viloplatserna hittar du vid korsningen av Central Park och Fifth Avenue. Här finns den största av stadens Apple Store och du hittar lätt dit efter din promenad efter 5th Avenue eller när du spenderat flera timmar i Central Park.
Passa på att kolla mejlen och kika på myllret av folk utanför butiken. Ät lite medhavd lunch och vila trötta fötter.
Mitt emot finns Plaza Hotel där vi en gång hamnade mitt i en inspelning av en Mariah Carey-video.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *