Italien

Solrosorna i Toscana

Vi har börjat fundera lite smått på var vi vill resa nästa sommar. New York är redan bokat, men även en sol- och badresa står på önskelistan. Det är ett trevligt nöje att fundera och planera en ny resa, att surfa runt på potentiella resmål, inspireras av fina bilder och kolla boenden.
Just nu lutar det åt att hyra boende i Nerja eller Mallorca. Eller varför inte en repris till Italien och njuta av Toscanas solrosor.
Någon som har tips på ett trivsamt resmål?
 
Systrarna Solros

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

  • Varför inte något nytt? ;-)

    Kanske Nice i kusten av Frankrike eller något nära där? På maps finns ser man en väldigt lång strand på några kilometer (?) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *