Kväll i Bryant Park

Kväll i Bryant Park

På baksidan av New York Public Libary finns Bryant Park, en av New Yorks trevligaste parker. Det blir alltid något stopp där under våra resor till New York och under senaste besöket, tillsammans med tonåringarna, stannade vi till där en varm och skön sommarkväll.
Att bara sitta ned en stund och titta på alla människor är ett av våra allra bästa New York-tips. Bryant Park, Central Park, The High Line, någon takbar eller, ja, var som helst där det finns en sittplats, är utmärkta ställen att stanna till för lite ”peopleinthestreet-span”.
Bakom biblioteket på Fifth Avenue, på 41th Street, hittar du Bryant Park.
Ta dig tid att sitta ned på en strategiskt utplacerad stol eller bänk för lite folkspan. Det är ett riktigt nöje!
Mys, dans och picknick är några aktiviteter du kan roa dig med i parken.
Tack Linnéa för lånet av de bilder som är dina.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *