New York

Manikyr och massage

Vi brukar unna oss massage när vi är ute och reser. Särskilt i New York, där det finns skönhetssalonger och massörer överallt. Det är prisvärt och personalen kan verkligen sin sak! Redan första kvällen brukar vi söka upp någon som kan röra om i våra stela nackar efter den långa flygturen över Atlanten.
Vi har ett favoritställe i Chinatown dit vi återkommer varje år och numera känner personalen igen oss när vi kommer, sådant är kul! De är otroligt duktiga på fotmassage – tänk er en riktig fotmassage efter en hel dags promenerande på Manhattan.
Under årets resa testade tjejerna manikyr ett par gånger och de var mycket nöjda med resultatet.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *