Paris

Louvren, foajén

Med 9 720 620 besökare till Louvren förra året gäller det att rikta in sig på trängsel när man besöker världens mest välbesökta museum.
Foajén under ingången vid pyramiden har ett flertal biljettkassor och ett utrymme för många besökare. Det gick ganska snabbt att köpa biljetter och vi gick raka spåret till det mest kända verket i byggnaden, Mona Lisa. 
Spiraltrappan var rätt läcker, men fy vad den gungade hemskt när vi gick i den.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *