Allmänt

Halloween och allhelgonadagen

Idag visar almanackan att det är Halloween och allhelgonahelgen står för dörren. Det är fortfarande en del begreppsförvirringar för oss svenskar då Halloween är en relativt ny bekantskap för oss.
Men misströsta inte! Anna på Falkblick Kommunikation reder ut begreppen för helgens högtider på ett utmärkt sätt.
Hade vi varit på maskerad i helgen kanske vi hade kopierat killarna vi mötte vid The High LineNew York, eller tjejerna vi träffade på Copenhamn Ink Festival 2013 när vi var i Köpenhamn i våras.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

5 kommentarer

 • Anna

  Wow! Vilka möten och vilka foton! Skulle man stöta på dessa personer en mörk natt gäller det att inte ha klena nerver. 😉 Varmt tack för tipset om min webbplats!

  • Eva & Stefan

   Tack snälla Anna 🙂 Visst se de läskiga ut! Grabbarna mötte vi på Fashion´s Night Out när Modeveckan drog igång i New York förra hösten. En fantastisk kväll! Planera in det datumet någon gång! Butikerna har kvällsöppet och bjuder på dryck, tilltugg och speciella händelser :). Fast, det kanske är då vi ska planera in en resa tillsammans ;).
   Så lite, jag tipsar så gärna om dig!
   Trevlig helg, kram.

 • Anna

  Det låter bra att planera in det datumet så vi är där tillsammans … 🙂
  Snart blir det också dags att intervjua dig/er på min New York-blogg, tror jag.
  Ha en trevlig helg ni med!
  Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *