Köpenhamn

Evita Perón — bästa köttbiten

 
Stefan är i London i helgen. Förutom fotbollsmatch, pubar, nattklubb, shopping och turiskattraktioner har de även hunnit med att äta på Jamie Olivers restaurang Barbecoa. Både Stefan och hans sällskap var mycket nöjda. Maten fick högsta betyg, eller rättare sagt näst högsta betyg, av Stefan. 
 
 
 
 
 
Argentinska restaurangen Evita Peron, som vi åt hos i Köpenhamn våras, är visst fortfarande Nummer 1!
Jag håller med (även om jag inte ätit hos Jamie Oliver ännu). Evita Perón hade de absolut godaste och möraste köttet jag någonsin ätit! Även de andra rätterna var otroligt goda. Hela stället var väldigt trivsamt med livejazz och kunnig personal som kunde sin mat.
 
 
 
 
Vi fick vänta en stund i baren innan vårt bord var ledigt. Det gjorde absolut ingenting, även den miljön var väldigt trivsam.
 
 
 
 
 
Jag gillar restauranger som anstränger sig lite med dukningen och samtidigt bjuder på skön bakgrundsmusik. Det är en del i helhetsupplevelsen.
 
 
 
 
Ett givet återbesök nästa gång vi är i Köpenhamn!
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *